Hoțu’ prins, negustor cinstit

Hoțu’ prins, negustor cinstit

E constituțional: Hoțul prins e negustor cinstit! cool
Dacă furi şi eşti prins, returnezi banii şi eşti liber să încerci din nou. Poate a doua, treia oară o fi cu noroc!
Dacă nu eşti prins, mai bine. Rămai cu caşu! Si poți să treci la altă lovitură. Treaba e să nu te caliceşti. Stai sub 100 000 euro/lovitură şi esti şmecher.
Persoanele acuzate de o evaziune fiscală de până la 100.000 de euro care achită integral prejudiciul, nu mai fac închisoare:
„… în cazul săvârşirii unei infracţiuni de evaziune fiscală prevăzute la art. 8 şi 9, dacă în cursul urmăririi penale sau al judecăţii, prejudiciul cauzat este acoperit integral, iar valoarea acestuia nu depăşeşte 100.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, se poate aplica pedeapsa cu amendă. Dacă prejudiciul cauzat şi recuperat în aceleaşi condiţii este de până la 50.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, se aplică pedeapsa cu amendă. În cazul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute la art. 8 şi 9, dacă în cursul urmăririi penale sau în cursul judecăţii până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, prejudiciul produs prin comiterea faptei, majorat cu 20% din baza de calcul, la care se adaugă dobânzile şi penalităţile este acoperit integral, fapta nu se mai pedepseşte.” crazy

Evaluează

Dacă ți-a plăcut, distribuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *