Playpen! Realitatea nu se vede la ştiri

Playpen! Realitatea nu se vede la ştiri

Uciderea a doi agenti FBI şi rănirea altor trei, în timpul punerii în aplicare a unui mandat de perchezitie în Fort Lauderdale, Florida, reaminteşte – datorită numelui unuia dintre agenții ucişi (Daniel Alfin) – de cazul Playpen.
Playpen a fost un site dark net, care se ocupa cu abuzurile infantile, hackuit de FBI în anul 2015 şi ținut în activitate timp de încă două săptămâni, pentru a obține cât mai multe date şi nume incriminatorii.
Priviți cu atenție rata de înmulțire a clientelei.
Ea serveşte ca exemplu privind puterea de atractie a activităților ,,nocturne”.

La doar o lună după lansare, Playpen avea aproape 60.000 de conturi de membri. Până în anul următor, acest număr a crescut la aproape 215.000, cu peste 117.000 de mesaje în total și o medie de 11.000 de vizitatori unici în fiecare săptămână. Multe dintre aceste postări, conform mărturiei FBI, conțineau unele dintre cele mai extreme imagini de abuz asupra copiilor pe care ți le-ai putea imagina, iar altele includeau sfaturi despre modul în care agresorii sexuali ar putea evita detectarea online.

Sursa: Vice

Da! Despre realitate nu auzi decât în urma investigațiilor. Fie că vorbim de hoții, fie de abuzuri.
Informațiile de suprafață, pe care le vezi zilnic pe fluxurile consacrate de ştiri, sunt doar o manevră de amorțit masele.
Playpen a fost doar o susă descoperită, pare-se dintr-o întâmplare.
Mințile ceva mai conspirative zic că fenomenul este întins până la cele mai înalte funcții oficiale ale lumii. Iar actele, de o cruzime despre care majoritatea oamenilor nici nu pot asculta vorbindu-se.
Ce zici?
A terminat FBI fenomenul odată cu Playpen, sau a adunat doar nişte frimituri?
Draga cititorule; stiu ca esti un om sensibil. Întoarce capul! Poate că realitatea va disparea.

 

Evaluează

Dacă ți-a plăcut, distribuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *