Unde sunt copii?				  	  	  	  	  	  	  	  	  	  	5/5							(1)

Unde sunt copii?

Faptele care ar putea cântări serios în judecarea alegerilor noastre politice şi sociale nu sunt dezbătute la televiziunile unde privesc cu religiozitate sufletele încarcerate (fără propria ştiință) în ospiciul de reeducare şi menținere a calmului patronat de stat.

Realitățile tulburătoare ating rareori şi numai în treacăt, suprafața sticlei ori foaia unui ziar comun. Nu se insistă, căci ar duce la depresii şi revolte.

O frântură din această realitate este faptul că România e pe podium în privința traficului de persoane. Cam 4000 de suflete sunt racolate anual, la 10% dintre ele pierzându-li-se definitiv urma. 400 dintre noi se pierd, anual, în labirintul acestei infractiuni, ajungând la dispoziția unei clientele deseori bine aşezată social.

Sistemul este infestat de politic, poliție, justiție şi tot felul de lupi îmbrăcați în haine de oaie. Şi în poziția de traficanți şi în cea de beneficiari.

Noiembrie 2019
63 de ONG-uri din domeniul justiției și al drepturilor omului au solicitat noului Guvern PNL o serie de măsuri urgente anti-trafic ființe umane.
Concluzia raportului după un an: Niciuna dintre măsurile solicitate nu a fost corect implementată!

Îmbărbătează-te cititorule!

Ar fi fost simplu dacă acest raport ar menționa doar o apatie a conducătorilor în ce priveşte tragedia traficului de persoane, dar raportul reține însă acțiuni intenționate de blocare sau refuz de amendare a legislatiei române în acest domeniu. Politicienii nu că au stat nepăsători, ci au acționat voit împotriva intereselor acestor suflete.
Mai mult … autoritățile române au mintit, raportand in Eurostat cifre false (cu 50% mai mici) despre situația traficului de persoane din România.
La 2 ani
de la adoptarea Strategiei Naționale împotriva Traficului de Persoane (2018-2022) și la sfârșitul primului Plan de Acțiune (2018-2020) nu au fost alocate resurse pentru implementarea acestora. ZERO! Grupul de experți care trebuia să realizeze vizitele de monitorizare conform Strategiei nu a fost numit nici până în prezent. dash
Culmea nebuniei?
,,Nu cunoaștem nicio măsură coerentă implementată de Guvern în domeniul luptei împotriva traficului de persoane în perioada de monitorizare, deși, în mod surprinzător, Ambasadorul SUA a oferit o plachetă onorifică prin care „a recunoscut eforturile fostului Prim-ministru Ludovic Orban axate pe promovarea democrației, a statului de drept și pe combaterea traficului de persoane. bad

Da! (Oare ar părea ciudat dacă cineva, observând absurditățile situației, ar concluziona că lucrurile devin cam bănuitoare?)

Câtă încredere merită le să acorzi unor oameni care nu se sinchisesc nici măcar de soarta celor mai vulnerabili dintre noi (majoritatea celor traficați sunt minori)? Crezi că există o nemernicie mai mare decât ca, având la îndemână toate uneltele, pârghiile necesare, să nu intervii spre rezolvarea situațiilor de viață şi moarte a celor vulnerabili? Crezi că sunt poate alte probleme politice mai importante decât salvarea vieților? Poate cuantumul alocației? Ei cred că da, fiindcă este un subiect exploatabil imagistic.
Vrei totuşi să afli şi lucruri reale despre calitatea umană a celor care crezi că se luptă pentru binele tău?
Fă-ţi curaj şi parcurge raportul. Formarea unei imagini mai reale despre cei care ne solicită frâiele țării, cere puțin efort.
Link-urile de studiat:
https://ro.scribd.com/document/488568790/2020-12-13-Raport-de-Monitorizare-Anti-Trafic-2019-2020-RO-4#download
http://www.ecler.org/wp-content/uploads/2019/11/2019%20ANITP%20fake%20data%20reported.pdf

Evaluează

Dacă ți-a plăcut, distribuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *