Vând colorant

Vând colorant

Ah; America! Acea țară de căpătâi (de unde începe împuțirea).
După ce în chiar prima zi de mandat, preşedintele SUA a semnat ordinul ca orice persoană care se declară transgender să poată concura în competițiile sportive rezervate genului declarat (fără a fi nevoie de control medical pentru confirmare şi constatare a nivelului de testosteron din corp), de curând şefu’ la ei a mai pus semnătura pe încă un act mişto.
Anume, în planul său de relansare economică a țării, Joe Biden a hotărât că va acorda prioritate afacerilor din domeniul agricol şi restaurantelor „deținute de negri, latino-americani, asiatici, amerindieni și femei”. Afacerile deținute de bărbați albi nu vor fi prioritizate, deoarece aceştia nu reprezintă o categorie discriminată istoric. wacko
Doar că pandemia şi crizele economice nu prea ştiu a face diferența. Nu afectează selectiv, pe criterii etnice, rasiale ori de gen.
Noua administrație americană încearcă să vindece rasismul prin rasism (măcar că nu există culori, ci doar lungimi de undă).
Totuşi, America fiind țara tuturor posibilităților absurde, eu mă întreb cum de nu le trece prin minte cetățenilor americani albi, deținători de activități ce intră sub incidența acestui plan de ajutor, să se declare pur şi simplu ,,de culoare”? Că la ei merge să te declari orice; şi nimeni nu are voie să te contrazică sau să îți pună la îndoială luciditatea.
Sau … în ultimă instanță … vând eu colorant pentru piele. Da’ numai la negru! cool

Planul lui Biden de relansare a economiei: fermierii și proprietarii de restaurante albi nu primesc ajutoare de la stat

 

Evaluează

Dacă ți-a plăcut, distribuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *